Sivut

maanantai 27. tammikuuta 2014

Neulekahvila Lentävä Lapanen (Järvenpää)
Ajattelin vinkata teille hurmaavasta neulekahvilasta Järvenpäässä, jos satutte siellä päin liikkumaan. Käyn yhtenä iltana viikossa Järvenpäässä töissä ja kerran junalta kulkiessani silmiini sattui neulekahvila Lentävä Lapanen. Onneksi minulla oli sen verran aikaa ennen töitä, että ehdin piipahtamaan siellä! Olisi ollut ihanaa jäädä juomaan teetä ja neulomaan, mutta en ehtinyt kuin räpsäistä pari tärähtänyttä kuvaa puhelimella ja ostaa kerän Lumio-heijastinlankaa. Minkä ihmeen takia Helsingissä ei ole neulekahviloita? (Vai enkö vain tiedä niistä?) Miten mainio idea!

4 kommenttia:

 1. Olen asunut nyt melkein vuoden Järvenpäässä ja joka kerta kun ajan ohi niin mietin, että pitäisi käydä. Muka milloinkaan ei ole sopiva hetki.. Jospa nyt ottaisin itseäni niskasta kiinni ja jopa uskaltautuisin sisään saakka! :) Neulominen ja kahvilat ovat kumpikin ihania puuhia! Kiitos sinulle! Tämä oli ehkä sopiva potku minulle mennä käymään! Niin hölmöltä kuin se kuullostaakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mene ihmeessä jos kerran Järvenpäässä asut! Paikka oli mielestäni tosi viihtyisä ja jo pelkkä idea kahvilan ja neulomisen yhdistämisestä on mahtava. Kiva jos postaukseni toimi inspiraationa visiitille :)

   Poista
 2. Onpa kotoisan näköinen kahvila. Jos joskus menen tuolle suunnalle niin voisin pistäytyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Kannattaa ehdottomasti pistäytyä, jos vaan matkan varrelle sattuu :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...