Sivut

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Pinkkiä harmauteen

Mitä voin tehdä, kun ulkona näyttää päivästä ja viikosta toiseen valoisaan aikaankin tältä:Mieli on ollut yhtä harmaa kuin sääkin viime päivät. Kaiken lisäksi olen TAAS flunssassa, ja perjantaina pitäisi päästä Oslon-koneeseen - suunnitelmissa on mennä viettämään viikonloppua työreissulla olevan poikaystävän kanssa. Ei auta kuin vetää vitamiineja naamaan ja toivoa parasta.

Ja ihan tosi ihmettelen tätä säätä - eikö talvi tule ollenkaan tänä vuonna?

Säälle ei mitään mahda, mutta kynsillepä voi tehdä jotain!


Siispä lakkasin kynnet eilen siskon luona mukavan pinkertäviksi, siinä toivossa että ne piristäisivät harmaata mieltä. Lakkojen tarkkoja nimiä en muuten valitettavasti muista, mutta tuo glitterlakka päällä on Opin Minnie Style, jonka annoin siskolle joululahjaksi. (Kätevää antaa sellaisia joululahjoja, joita voi itse lainata...)


Pahoittelen kökköjä kuvia, unohdin kuvata silloin kun oli "valoisaa", joten tyydyin lampun valoon (mikä kyllä suoraan sanottuna tuntuu kirkkaammalta kuin auringonvalo miljoonan harmaan pilvikerroksen takaa). Valitettavasti pinkki ei kuvissa näytä niin pinkiltä kuin se luonnossa on. Tällä kertaa vanha kunnon pokkarini makro kuitenkin osoittautui paremmaksi vaihtoehdoksi kuin minijärkkäri + makrolisäke, vaikka yritin kuinka järkkärin valkotasapainoa säätää. Jännää tämä kuvaaminen.

Jään tänne tuijottelemaan pinkkejä kynsiäni ja juomaan inkiväärijuomaa, jos vaikka olo jossain vaiheessa paranisi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...