Sivut

lauantai 4. tammikuuta 2014

Something Blue, Something Blingy


Eilen jaksoin pitkästä aikaa askarrella jotain uutta ja vähän erilaisempaa kynsiin! Lopputulos on aika kiva, vaikka valaistus oli surkea lakatessa, koska katsoin samalla Netflixistä Luther-nimistä sarjaa ja valot olivat leffamodella.


Kynnet tein lakkaamalla ensin pohjan turkoosiksi. Kuivumisen jälkeen käytin ohutta masking-teippiä rajaamiseen ja lakkasin kynsien yläosat sinisellä hiekkalakalla. Lopuksi koristelin rajan hopeisella glitterlakalla.Käyttämäni lakat olivat:

- Gina Tricotin 52 Azure Blue
- Essien Lots of Lux
- Essien Set in Stones

Tuon Lots of Luxin tilasin Cesarsshopilta samalla kun hankin siskolle yhden vähän erikoisemman lakan joululahjaksi. Tuolloin kaikki Essien lakat olivat Cesarilla mukavaan hintaan 10e kappale, joten tilasin myös kauan kaipaamani Naughty Nauticalin. (Tsekkasin tilanteen ja ovat muuten edelleen 10e!) Tilasin ensimmäistä kertaa Cesarsshopista ja tilaus oli muutamassa päivässä perillä. Kaiken lisäksi lähetyksessä oli mukana yllätyksenä talviaiheinen kynsitarra-arkki eli voin kyllä suositella nettikauppaa kynsitilauksia varten.


Kynsien kuvaaminen oli jännittävää, koska käytin nyt ensimmäistä kertaa poikaystävältäni joululahjaksi saatua makrolisäkettä! Ei se tietenkään makro-objektiiville vedä vertoja, mutta sain kyllä mukavasti linssiä lähemmäksi kohdetta. Myös pokkarikamerassani on ihan hyvä makro, mutta jos joskus vaikka voitan lotossa niin makroputki lähtee kyllä tilaukseen. Siihen asti mennään tuolla lisäkkeellä!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Onpa suloiset kynnet! olen itsekin innostunut ihan viime vuoden loppupuolella kynsien lakkauksesta taas pidemmän tauon jälkeen ja kaikki värikäs ja kimaltava on mieleeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos annemi! Värikäs ja kimaltava oli kyllä mun teemat viime vuoden lakkauksissa :D Ja näköjään uudenkin vuoden...!

   Poista
  2. Supernätit! :) Mistä tuota masking-teippiä saa?

   Poista
  3. Kiitos memliem! Masking-teippiä/washi-teippiä saa tätä nykyä monista askartelukaupoista, omani olen tilannut Teippitarhalta (www.teippitarha.fi). Sivuilla on selitetty noiden erot ja valikoima on tosi hyvä, suosittelen! :)

   Mutta kyllä näihin lakkauksiin voi käyttää tavallistakin teippiä! Tein tuonkin teipin kanssa niin että vähän "kulutin" teippipintaa painamalla teipin pari kertaa ihoa vasten ja irroittamalla, jottei teippi repisi alla olevaa lakkaa mukanaan.

   Poista
  4. Kiitti vinkistä! Tavallista teippiä oon itekkin kokeillu, mutta teipin "kuluttaminen" on jäänyt välivaiheista pois :D Sitä testaamaan siis.

   Poista
  5. Olepa hyvä! Masking-teipeissä on aika hyvä tuo "irrota-poista"-ominaisuus ja siksi sopivat hyvin kynsihommiin, mutta kyllä tavallisella Scotchillakin onnistuu :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...