Sivut

perjantai 10. tammikuuta 2014

Teipeillä tuunattu osoitekirja


Minun on vaikka kuinka kauan pitänyt tehdä itselleni osoitekirja. Tein aiemmin niin, että kirjoitin osoitteet kalenteriini. Tästä seurasi se, että osoitteet piti kopioida aina kalenterin vaihtuessa uudestaan - oikein fiksua...

 
Lähetän matkoilta aina paljon postikortteja, lähinnä sukulaisille ja muutamalle kaverille. Tänään alkavasta Oslon reissusta inspiroituneena sain vihdoin ja viimein tuunattua pienen vihkon ja kopioitua tärkeät osoitteet muistiin. Vihko on näppärä ottaa mukaan reissuun korttien lähettämistä varten. Kovakantinen vihko on ostettu Sinellistä, päälle teippasin vain erilaisia washiteippejä ja naputtelin dymolla "osoitekirja"-tarran.


En kyllä ymmärrä miten tämäkin homma on jäänyt tekemättä - vihkon tuunaamiseen ja osoitteiden kirjoittamiseen meni yhteensä ehkä vartti... No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Hyvää viikonloppua!
Palailen toivon mukaan Oslon kuvien kera ensi viikolla.
 

10 kommenttia:

 1. Mun niin pitäs tehdä toi! Joka vuosi vaan oon siirtäny kalenteriin ne osoitteet, viimeksi vaan repäsin osoitesivut ja tungin 2013 kalenterin väliin..siellä se on laukun pohjalla edelleen. Uutta kalenteria en ole ostanut, käytän nykyään kännykän omaa..pitäs ostaa joku söpö pikkuvihko osoitteille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, en ole siis ainoa joka on tuota harrastanut! Mutta ei tullut mieleen repäistä niitä osoitesivuja... Tosin kyllä tuo vihko on kivempi kuitenkin :)

   Poista
 2. Joo et ole ainoa, joka on kirjoitellut osoitteita kalenteriin ja sitten kopsannut ne seuraavaan.. :D Kivasti olet tuon vihkon tuunannut!

  VastaaPoista
 3. Ihanat teipit ja tietysti dymoteksti!

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit! :) Mun pitäis myös tehdä sama..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Santtu! Tuunaus on tosi helppo ja nopea toteuttaa, kirjoituspuolessa voi mennä vähän pidempään :)

   Poista
 5. Ihana idea! Dymon hankkiminen houkuttaa kyllä aika paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Kannattaa tosiaankin hankkia, siitä on iloa moneen askarteluideaan :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...