Sivut

perjantai 28. helmikuuta 2014

Uusia värejä makuuhuoneessa


Sain viime viikolla sisustusinspiraation, koska ystäväni oli tulossa meillä käymään ensimmäistä kertaa. Jostain syystä minua aina hermostuttaa, kun uudet ihmiset näkevät kotimme. Tällä kertaa sain kuitenkin kanavoitua hermostuneisuuden tehokkuudeksi ja sain mukavasti siivottua kaappeja ja hyllyjä. (Viimeiset muuttolaatikot purettu, hurraa! Eihän muutosta ollutkaan kuin kohta vuosi...)

Lisäksi sain yhtäkkiä vision siitä, miltä makuuhuoneessamme pitäisi näyttää. Niinpä hankin uuden päiväpeiton ruman ruskean tilalle. ("Ennen"-kuvat on tarkoituksella unohdettu.) Olin vähän yllättynyt värivalinnastani, sillä aiemmin olin mietiskellyt turkoosin peiton hankkimista. Sitten keksin, että harmaa olisi sopivan rauhallinen makuuhuoneeseen, ja ainahan värimaailmaa voisi muunnella tyynyjen ja vilttien avulla. Kun käsiini vielä sattui ihan täydellinen yksilö Kodin ykkösessä, päätös oli tehty!Vanha makuuhuoneen vihreäsävyinen taulu ei sopinut alkuunkaan uuden harmaan päiväpeiton kanssa, joten nostin taulun alas seinältä. Seinä näytti kuitenkin tyhjältä, ja keksin, että täytän taulun tapettimallipaloilla - näin sain kaipaamani väripilkunkin makuuhuoneeseen. Olen tosi tyytyväinen lopputulokseen!


Seuraavana projektina on tehdä sängylle pirteän värinen torkkupeitto. Tykkään tuosta nykyisestäkin villapeitosta, mutta värit eivät aivan mätsää taulun värien kanssa.Projekti on jo aloitettu! Katsotaan, pitäydynkö pinkissä, valkoisessa, harmaassa ja turkosissa, vai lisäänkö vielä jonkun värin.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...