Sivut

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

#7 Avokadon täydellinen kypsyysaste

#satasyytäollaonnellinen


#7 Avokadon täydellinen kypsyysaste

Meinasin ensin kirjoittaa "täydellisen kypsyinen avokado", mutta en tiedä, onko 'kypsyinen' oikea sana. Anyway, you get the point. Kukapa ei olisi kypsytellyt kovaa avokadoa päiväkausia, aina välillä varovaisesti painellen ja kokeillen, joko avokado olisi kypsä. Kun vihdoin avokado tuntuu sopivan pehmeältä ja sen leikkaa auki, onkin se usein jo liian kypsä eli mätä. Toisaalta on olemassa myös huijariavokadoja: ne tuntuvat pehmeiltä, mutta ovatkin liian raakoja. Myöskään kaupan "syöntikypsiin" avokadoihin ei voi luottaa, sillä ne eivät tosiaankaan aina ole syöntikypsiä - sen sijaan ne takuulla maksavat maltaita. (Luin kerran muistaakseni Hesarin kuluttajasivuilta, että syöntikypsän avokadon voi palauttaa kauppaan, jos se ei olekaan syöntikypsä.)
Koska avokadosta ei koskaan voi tietää, onko se oikeasti kypsä vai ei, on aina voitto leikata avokado auki ja huomata, että kypsyysaste on täydellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...