Sivut

torstai 10. huhtikuuta 2014

#8 Parsakausi

#100syytäollaonnellinen:



#8 Parsakausi

Ai että sitten rakastan parsaa. Se on yksi virallisista kevään merkeistä, kun kauppoihin ilmestyy eurooppalaista parsaa tarjoushintaan. Suosikkini on tietenkin lohi, parsa ja hollandaise-kastike, sillä poikaystäväni tekee ihan älyttömän hyvää hollandaisea. Kuvassa on grillissä kokonaisena paistettua taimenta (maustettu sitruunaviipaleilla sekä tuoreilla yrteillä) ja ateria olikin aika lailla täydellinen kokonaisuus - varsinkin kun avasimme viimeisen Le Poussin Rose -roséviinipullon. (Hamstrasimme tuota viiniä viime kesänä, sillä se on Alkon tilaustuote, mutta sitä sattui löytymään yhden Alkon hyllystä. Ehdottomasti yksi parhaista roséviineistä, joita olen maistanut!) Vielä täytyy tehdä ainakin parsarisottoa, sillä muistelen, että se onnistui viime vuonna todella hyvin. Onneksi on blogi, jonne olen tallentanut reseptin! :)

Niin, eikä sovi unohtaa parsan upeaa vihreää väriä! Tuo jos mikä on väriterapiaa lautasella.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...