Sivut

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen kuvapläjäys

Minulla on ollut mitä mainioin pääsiäisloma - toivottavasti teilläkin! Alunperin suunnitelmissa oli sivugradun tekemistä, mutta jotenkin se sitten kutistui yhteen aamupäivään... No, huomenna on hyvä jatkaa virkein mielin!

Nyt siis pääsiäisen kuulumisiani kuvien muodossa.

 
Pääsiäistraditioihini kuuluu oikeastaan vain kaksi asiaa: perunanarsissin hankkiminen ja Mignon-munien syöminen. Toteutuivat tänäkin vuonna!Tämän vuoden pääsiäiskynnet eivät olleet yhtä hienot kuin viimevuotiset, mutta tykkäsin niistä kovasti!


Pääsiäinen alkoi loistavasti K:n seurassa. Kävimme katsomassa Miyazakin uusimman elokuvan Tuuli nousee (jota en valitettavasti voi kyllä suositella) ja illalla nautimme sashimia ja viiniä.


Lauantaina poikaystäväni kokkasi minulle ankkaa vadelmakastikkeella Hesarin reseptillä.


Sää oli ihanan aurinkoinen koko pitkän viikonlopun, joten pääsin ulkoiluttamaan mintunvihreitä tennareitani (vielä vihertämättömälle) nurmelle pariinkin otteeseen.


Yhtenä iltana katsoimme poikaystävän kanssa vihdoin ja viimein The Great Gatsby -elokuvan Netflixistä.


Lisää jalkakuvia: huomasin, että jalkojeni väritys sopi hyvin pääsiäiseen.


Anoppilaan veimme kauniin kukkakimpun ja saimme siellä hurjan hyvää marenkijälkiruokaa. Koko pääsiäinen on kyllä ollut yhtä nautiskelua! Paras yrittää syödä vähän kevyemmin arkena, jotta vappuna voi sitten rauhassa maistella munkkeja. ;)

Toivottavasti teidänkin pääsiäisenne on sujunut aurinkoisen mukavissa tunnelmissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...