Sivut

tiistai 27. toukokuuta 2014

Jälleen kukkiiOlipa mukavaa lakata kynnet "pitkästä" aikaa! Reissuun lähtiessä otin edelliset lakat pois ja kuljin kerrankin kynnet au naturel, sillä en halunnut huolehtia lohkeavista lakoista matkalla. Nyt kotiin päästyä tein jälleen kukkia, tällä kertaa sinisellä pohjalla (ks. vaaleanpunaisella pohjalla täältä - kestivät muuten viikon (!!) hyväkuntoisina!).


Käytetyt lakat:

- pohjalla Lumene Natural Code Dragonfly (5)
- kukkien terälehdissä Mavala White (49)
- kukkien keskustoissa China Glaze Mingle With Kringle (1260)


Vaikka kynnet onnistuivat ihan hyvin ja ovat hurjan söpöt, tekisi mieli jo lakata uudet, sillä olen selaillut kynsiblogeja ja saanut taas paljon uusia ideoita! Mieleni tekisi esimerkiksi kokeilla vesimarmorointia, joskin pikaisen googlettelun jälkeen tulin siihen tulokseen, että ei välttämättä ole vaivan arvoista... Siististi onnistuessaan vesimarmoroidut kynnet ovat kerrassaan upeita (katsokaa vaikka nämä mielettömät the Yellow Nailsin marmoroidut kesäkynnet!), mutta suurin osa googlaamistani marmoroiduista kynsistä näytti mielestäni suoraan sanottuna järkyttävältä. Ja aikamoista sotkuakin touhu näyttää olevan.

Iloitsen muuten myös ihan hirveästi ulkona kukkivista kukista, joita kynsikukkani täydentävät! Joka puolella kukkii ja tuoksuu niin ihanasti! Olkoot nämä nyt sitten viralliset kesäkynnet. :)

PS. Muokkasin sivupalkissa näkyvää inspiroivien blogien listaa: poistin blogeja, jotka eivät ole päivittyneet pitkiin aikoihin ja lisäsin uusia (ja vanhempiakin) suosikkeja. Kurkkaa sinne, jos on tylsää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...