Sivut

maanantai 26. toukokuuta 2014

Puikoilla: sinistä ja valkoista

Kotona ollaan taas! Bretagnen ja Normandian reissu oli mitä mahtavin, ja kuvia reissusta on tulossa heti, kun saan käytyä kaikki ottamani 566 kuvaa läpi... Sitä ennen pienen pieni postaus siitä, mitä tällä hetkellä on puikoilla.


Nähtävästi sininen ja valkoinen jäivät nyt pahasti päälle. Ennen reissua piti varmistaa, että mukaan tulee jokin matkakäsityö ja sitä varten lähdin Novitan liikkeeseen ostamaan puista virkkuukoukkua, jotta voisin jatkaa hyvin hitaasti etenevää isoäidinneliöprojektiani. Ostin koukun, mutta sitten (yllättäen...) matkaan tarttui muutakin: Kaisla-kierrätyspuuvillalankaa. Näpsäisin kuvan Novitan lehdessä olleesta hyvin helposta kesäneuleen ohjeesta ja ostin sinistä ja valkoista lankaa sekä koon 12 muoviset pyöröpuikot. Tarkoitukseni ei ollut ostaa pyöröpuikkoja, mutta vaadittua kokoa ei löytynyt tavallisina puikkoina. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että pyöröpuikot olivat paljon parempi vaihtoehto matkalle ja lisäksi niillä on paljon kevyempää neuloa kuin jättimäisillä pitkillä puikoilla!

Paksuilla puikoilla neule kasvaa nopeaa tahtia, mutta silti epäilen, saanko kesäneuletta valmiiksi ennen syksyä, koska olen tunnetusti hyvin reipas aloittamaan uusia projekteja, mutta niiden loppuun saattaminen ei ole vahvimpia alueitani.


Ajattelin, että sinivalkoinen neule saattaisi auttaa Leijonat voittoon, mutta toisin kävi, vaikka ahkerasti neuloinkin matsia katsoessani. Tällä kertaa musta ja valkoinen olisivat ehkä olleet sopivammat värit...


No, pelin lopputuloksesta huolimatta neulominen sujui pitkästä aikaa melko kivuttomasti, mikä oli oikein positiivinen asia. Oikea käteni on ollut niin kipeä koko kevään, etten ole pystynyt virkkaamaan enkä neulomaan. Toivottavasti nyt kuitenkin käsi pysyisi kunnossa ja saisin kesäneuleen pian valmiiksi!

2 kommenttia:

  1. Ooijj! Näyttääpä kivalta langalta - joten varmasti myös kiva kesäneuletulossa :) Reissukuvia odotellessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lanka on tosiaan mukavan kesäinen! Toivotaan että neule valmistuu tämän kesän aikana :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...