Sivut

torstai 5. kesäkuuta 2014

Bretagne / Tunnelmia, osa 1

En ole kadonnut kokonaan blogimaailmasta, jos joku niin luuli. Spontaani blogitauko johtui kesätöiden alkamisesta ja yleisestä kiireestä. Aion edelleen kirjoitella blogia niin, että en ota stressiä postaustahdista, joten kesällä tahti voi olla (vieläkin) hitaampi kuin aiemmin.

Nyt kuitenkin sain vihdoin käytyä hieman läpi Bretagnen kuvia. Päätin postata kuvia muutamassa otteessa: ensin pelkkiä kuvia ja tunnelmia, sen jälkeen muutamia kaupunki-, ravintola- ja yöpymissuosituksia omissa postauksissaan. Tai siis tämä on suunnitelmani nyt - voihan olla, että muutan vielä mieleni tai olenkin niin kiireinen, etten jaksakaan kirjoittaa suosituksista erikseen. Ilmoitelkaa kuitenkin, jos jokin tietty asia kiinnostaa!

Mutta pidemmittä puheitta niihin kuviin ja tunnelmiin.

Siinäpä niitä tuli jo aika lailla. Tässä postauksessa näitte Bretagnen raikkaita, merellisiä ja aurinkoisia tunnelmia. Seuraavaan postaukseen aion kuitenkin laittaa hieman rosoisempia ja sumuisempia kuvia, sillä nekin ovat osa Bretagnea ja omalla laillaan myös hyvin viehättäviä.

2 kommenttia:

  1. Upeita kuvia! Nuo maisemat, ah. Kuvat toimivat mainioina matkakuumeen nostattajina :). Harmi vaan kun ei ole oikein mitään reissua tiedossa nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taina! :) Mullakin tuli vähän ikävä reissuun, kun noita kuvia tänne laittelin. Mukava kuitenkin muistella ihanaa matkaa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...