Sivut

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Helmihääpäivän kortti


Poikaystäväni vanhemmilla oli tässä taannoin 30-vuotishääpäivä - aika mieletön suoritus muuten! - ja meidät oli kutsuttu juhlistamaan sitä, joten kortti piti keksiä. Tarkistin aiemmasta DIY-häälahjapostauksestani, että 30-vuotishääpäivä on yhtä kuin helmihääpäivä, ja siitä se ajatus sitten lähti!


Korttiin tuli 30 kappaletta makeanvedenhelmiä, jotka tarkoituksella ovat kaikki erilaisia, sillä ajattelin niiden kuvastavan kolmeakymmentä yhdessä vietettyä vuotta: toiset ovat sileämpiä, toiset rosoisempia, mutta yhdessä niistä tulee kaunis kokonaisuus. Valitsin helmiä, joiden toinen puoli oli littana, sillä muutoin kiinnittämisestä ei olisi tullut mitään. Kuumaliimalla sain helmet aika näppärästi liimattua kiinni korttipohjaan. Varsinaiseksi lahjaksi annoimme Champagne in the Sky -lahjakortin vähän sillä ajatuksella, että se toivon mukaan olisi jotain uutta yhteistä koettavaa. Kolmeenkymmeneen yhteiseen vuoteen kun mahtuu niin paljon kaikenlaista, ettei lahjan keksiminen ollut ihan helppoa!


Vaan mikä on ravintola, jossa helmihääpäivää juhlistimme koko poikaystäväni perheen voimin? Se jääköön vielä salaisuudeksi! ;) Postausta tulossa toivottavasti pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...