Sivut

lauantai 6. syyskuuta 2014

Aurinkosmoothie


Ostin kokeeksi Gefilus appelsiini-mangomehumaitoa tarkoituksenani kehitellä siitä smoothieresepti. Olen tähän mennessä suhtautunut hyvin skeptisesti kaikenmaailman maitohappobakteerijuomiin ja ruuansulatusjogurtteihin, mutta nyt kun flunssakierre ei ota loppuakseen, päätin, että kaikkea on kokeiltava. Lopputuloksena on smoothie, jonka nimesin aurinkosmoothieksi.


Aurinkosmoothie
1 annos

1 appelsiini
½ avokado
2 dl Gefilus appelsiini-mangomehumaitoa
1 rkl kaurahiutaleita

Surauta kaikki ainekset keskenään blenderissä. Jos haluat makeamman version, lisää hieman hunajaa.


Sopii hyvin aamu- tai välipalaksi! Yleensä laitan smoothieen kuin smoothieen maitorahkaa, mutta avokado ja paksuhko mehumaito takasivat tarpeeksi paksun lopputuloksen ilman rahkaakin.

2 kommenttia:

  1. Ilmeisesti olit ihan tyytyväinen tuohon mehumaitoon? :) Olen suhtautunut kyseiseen uutuuteen vähän skeptisesti, ajatus noiden kahden juoman yhdistelmästä on tuntunut jotenkin kummalliselta. Mutta ehkä se voisikin vaikka smoothieen lisättynä olla kokeilemisen arvoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkäsin siitä kyllä! Nimi on ehkä vähän harhaanjohtava, oikeasti kyse on vain sakeasta mehusta - maitoelementtiä ei oikeastaan maista (vaikka sitä siinä onkin). Ja mulle maistui ihan sellaisenaankin :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...