Sivut

torstai 4. syyskuuta 2014

Keltaista ja oranssia flunssaa vastaan


Viime päivien näkymä on ollut jokseenkin ylläolevan kuvan kaltainen - olen nimittäin yrittänyt parannella sitkeää flunssaa sohvannurkasta käsin. Huomaan ympäröiväni itseni oransseilla ja keltaisilla asioilla, kuten muhkealla viltillä, villasukilla ja sohvatyynyillä.


Olen myös himoinnut appelsiineja, onneksi poikaystävä toi niitä kaupasta. Myös appelsiinimehu maistuu erityisen hyvältä. Lisäksi olen tehnyt kanakeittoa ja juonut inkivääri-hunajajuomaa ties kuinka paljon teen ohella. Flunssa vain ei ota talttuakseen! Ikävintä asiassa on, että tämä on jo neljäs flunssani kahden ja puolen kuukauden sisään. Alan olla jo melko epätoivoinen näiden sairastelujeni kanssa.


Lisää oranssia väriterapiaa flunssaa vastaan ilmestyi tänään ihanan kukkakimpun muodossa, kun äiti käväisi luonani (kiitos äiti!). Toivotaan, että kukat toimivat, koska minulla ja äidillä on tarkoitus lähteä lauantaina mökille puolukoita ja sieniä poimimaan. Puolikuntoisena sinne ei kuitenkaan viitsi lähteä, joten pidän sormet ristissä, että kokisin ihmeparanemisen huomisen aikana.

Onko joku teistä lukijoista kärsinyt sitkeistä flunssakierteistä? Miten pääsitte niistä eroon? Syön perusterveellisesti ja vitamiinitkin (C, D, sinkki, magnesium ja kuurittaisesti B) ovat käytössä. Silloin kun en ole kipeä, harrastan liikuntaa erityisesti hot joogan muodossa. Mikä siis neuvoksi? Olisin iloinen, jos saisin vinkkejä kohtalotovereilta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...