Sivut

maanantai 1. syyskuuta 2014

Kesä-Helsinki

Mielestäni Helsinki on maailman paras paikka kesällä. Tänä kesänä ei tullut otettua kameraa kovinkaan usein mukaan kaupungille, mutta joitain räpsyjä otin kuitenkin kännykällä. Aion vielä ainakin tässä (ellen myös seuraavassa) postauksessa muistella kesää, vaikka syksy jo virallisesti alkoikin.


Ehkä parhaita asioita Helsingissä on meri - erityisesti kesällä. Lonnan saarella kävin jopa kahteen otteeseen tänä kesänä. Mitä mainioin pikniksaari, erityisesti perjantai-iltaisin, jolloin saarella järjestettiin Poiju-klubi.Vaikka ydinkeskustan "turistipaikoissa" tuli pyörittyä tänä kesänä vähän turhankin paljon, on Sofiankatu edelleen mielestäni yksi Helsingin kauneimmista kaduista ja museoratikka sympaattinen.Onneksi kolusin myös itselleni vähän vähemmän tuttuja paikkoja ja löysin salaisia puutarhoja, kauniita sisäpihoja ja ennestään tuntemattomia kahviloita.


Yksi uusi tuttavuus oli Signora Delizian lippakioskikahvila Tove Janssonin puiston nurkalla. Paikkaa ei turhaan ole hehkutettu, sillä italialainen pistaasijäätelö heinäkuun helteillä oli ehdottomasti kesän paras jäätelöelämys!

Onneksi syksylle ja talvelle on mielessäni varattu monta itselleni uutta kahvilaa, joissa käydä. :)

2 kommenttia:

  1. Meiltä jäi Lonna näkemättä ja kokematta tänä kesänä - ihan kaikkea ei vaan ehtinytkään :D mutta Lonna kuulostaa kyllä sellaiselta paikalta että ensi kesänä sitten ihan varmana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti Suomen kesä on niin lyhyt ettei kaikkea mielenkiintoista millään ehdi! Minäkään en Lonnan ravintolaa kokeillut, kahvilaa ja klubia (omin eväin) vain. Mutta voin kyllä suositella, kallioilta on aivan upeat näkymät kaupunkiin auringon laskiessa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...