Sivut

tiistai 14. lokakuuta 2014

Pieniä kivoja asioita ja hetkiä

Listasin aika tarkkaan vuosi sitten pieniä kivoja asioita ja hetkiä, joita oli tallentunut kännykkäni kameraan. Nyt törmäsin tuohon postaukseen ja ajattelin kurkistaa, olisiko puhelimessani aineksia vastaavaan postaukseen. Olen käyttänyt valitettavan paljon kännykkäkameraani viime aikoina, mutta parempi se kuin ei kuvausta ollenkaan!

Tässä siis viime aikojen pieniä kivoja asioita & hetkiä:- parina viime viikonloppuna tehdyt sieniretket eri kokoonpanoilla - erityistä iloa ovat tuoneet pehmeä, vihreä rahkasammal sekä muutamat selviytyjäkantarellit, unohtamatta tietenkään sienistä nauttimista risoton, kastikkeen ja piirakan muodossa


- siskon tuoma yllätyskakku työhuoneelle


- Nyt-liitteen kuva-arvoituksen pähkäily poikaystävän kanssa viime lauantaina (löysimme 33 kirjaa, 17 pitäisi vielä löytää!)- ehkä vähän turhat ja höpsöt hankinnat, kuten ranskissukat ja sininen eläinmuki työpaikalle

- teehetket


- kulttuurielämykset siskon kanssa - olemme parin viime viikon aikana käyneet sekä Disney-konsertissa että Tarzan-musikaalissa ja seuraavaksi vuorossa on Muumit Rivieralla!


- (muumeista puheen ollen) sain vihdoin nähdä Auroran sairaalan seinämuumit - kaverini on töissä Aurorassa ja hän ystävällisesti päästi minut lukitun oven läpi muumikuvia katsomaan!


- uusi harrastukseni, akvarellimaalaaminen

Aika paljon löytyy pieniä (ja isompiakin) kivoja juttuja ja hetkiä, kun vähän puhelinta selailee! Olen kyllä tässä vaiheessa sitä mieltä, että vaikka vanha Lumiani muuten reistailikin kovasti, oli sen kamera parempilaatuinen kuin nykyisen Samsungini. Onneksi uudellakin puhelimellani saa kuitenkin ihan siedettäviä kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...