Sivut

sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Paketointihommia

Olohuone on ollut hyrskyn myrskyn, kun olen paketoinut monta tuntia joululahjoja. Onneksi nyt alkaa olla melko lailla valmista!
Tänä vuonna yritin pitää paketointihommat mahdollisimman yksinkertaisena, mutta kuitenkin sellaisena, että lopputulos miellyttää omaa silmääni. Onnistuin tehtävässä aika hyvin! Tämän joulun sana oli Tigerista ostamani manillakortit ja leimasimet. Leimasinsetti maksoi muutaman euron ja sisälsi mustan ja punaisen leimasintyynyn. Ääkkösiä kirjaimissa ei ollut, mutta onneksi lahjansaajien nimissä niitä ei tarvittu ('äidille' tosin piti keksiä muu ratkaisu).
Tykkään jostain syystä noista tavallisista ruskeapohjaisista lahjapapereista. Kuvittelisin, että ne voi myös laittaa paperinkeräykseen? Niitä perinteisiä värikkäitä lahjapapereitahan ei saa laittaa suuren väriainemäärän takia, mutta noissahan sitä ongelmaa ei ole. Koristelin paperia kuitenkin vähän washiteippien ja leimasimien avulla.

Pahaksi onneksi sairastuin viikonloppuna flunssaan, joten joulusiivous täytynee jättää hieman suunniteltua kevyemmäksi. Muuten jouluasiat alkavat olla aika hyvällä mallilla - olen tehnyt ihan superherkullista piparminttusuklaata (ohje on tulossa blogiin heti kun vain ehdin tekemään kuvausjärjestelyjä!) joulunviettopaikkoihin vietäväksi ja lahjatkin ovat paketeissa. Vielä täytyy tehdä imelletty perunalaatikko ja lastata auto ennen anoppilaan lähtöä. Toivottavasti vain parantuisin ennen joulunpyhiä!

Onko teillä jo lahjat paketeissa? Tykkäättekö panostaa paketointiin vai onko se ihan turhaa, kun lahjat täytyy kuitenkin avata?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...