Sivut

lauantai 31. tammikuuta 2015

Tammikuun kuulumisia

Tammikuu 2015 on ollut kyllä järkyttävän huono kuukausi bloggaamisen suhteen. Onneksi muilta osin se on ollut varsin onnistunut! Ajattelin tehdä nyt pienen kuulumistäytepostauksen instagramkuvieni avulla, koska valoa on edelleen niin vähän etten saa kunnolla kuvattua paria tekemääni käsityötä. (Varsinkin toinen niistä on sellainen, etten halua esitellä sitä rakeisena, koska olen siitä niin ylpeä!)


Kevään tsemppilauseenani toimii A Beautiful Mess -kalenteristani bongattu Theodore Rooseveltin sitaati "Believe you can and you're halfway there." Tämä viittaa erityisesti jatko-opintoihin liittyviin asioihin.


Koko aikaa en ole opiskellut tai tehnyt töitä, vaan olen jopa ihan nauttinut elämästä - esimerkiksi blogiproseccolla. Tätä sinisessä pullossa myytävää proseccoa on ylistetty ties missä blogeissa ja jouduin jälleen kerran blogimainonnan uhriksi. Tuomio: hyvää, tosin mun mielestä suunnilleen kaikki kupliva on hyvää... Vaikka viini on extra dry niin suutuntuma ei ole sellainen pisteliään kuiva, vaan oikein mukavan pehmeä! Eli tykkäsin. Pullosta saa vielä hyvän kukkamaljakonkin!


Kuukauden paras yllätys: poikaystävän tilaama Manny the Frenchie -tyyny!! Siellä se odotti minua sängyn päällä yhtenä iltana. Olin haaveillut kyseisestä tyynystä jo pitkään, koska olen suuri Manny-fani, mutta tyynyt olivat aina loppu verkkokaupasta. Nyt poikaystävä oli kärppänä tilaamassa ja sain aivan ihanan yllärin!

(Jos et tiedä kuka Manny the Frenchie on niin katso Instagram-tili manny_the_frenchie tai nettisivut http://www.mannythefrenchie.com/. Omasta mielestäni hän on ehkä söpöin ranskis ikinä!)


Pari viikkoa sitten järjestimme lautapeli-illan siskon luona. Kävimme myös hakemassa pizzat Nyt-liitteen kehumasta Navetta-pizzeriasta Jumalan selän takaa Jollaksesta. Hyvää oli, mutta voi pyhä jysäys paikka oli kaukana kaikesta.Tampereella käydessäni K:n luona hän opetti minua tekemään sushia! Jo heti seuraavalla viikolla kävin Vii Voanissa Hakaniemessä hakemassa tarvikkeet ja perjantai-illan väsäsimme sushia poikaystävän kanssa. Tappiot: yksi käyttökelvottomaksi poltettu kattila. Voitot: paljon hyvää sushia.


Viimeisempänä, vaan ei vähimpänä: ostin tänään ihanan sekavärisen kimpun K-kaupasta kuudella eurolla! Tulppaaniaika on täällä!

Seuraavaksi lakkaan kynnet ja odottelen ystävää saapuvaksi juustofondue-iltamaan. Vois mennä huonomminkin!

ps. Taisin joskus kirjottaa, etten tykkää tälläisistä instapostauksista... No nyt ei valitettavasti parempaakaan ole tarjolla, mutta näköjään pilkka osuikin omaan nilkkaani! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...