Sivut

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kirpparimekkoja


Viime aikoina olen kirppistellyt enemmän kuin pitkään aikaan! Ajattelin esitellä joitakin kirppareilta löytämiäni mekkoihanuuksia ja samalla vinkata muutamasta kirpparista.


Ihanan ruusumekon (4e) löysin Tampereen visiitillä Bonus-kirppikseltä (Itsenäisyydenkatu 11-13). Mekko oli muuten hyvä, mutta nappien raoista pilkotti helposti alla oleva toppi/rintsikat, joten ompelin etukappaleet käsin huomaamattomasti yhteen - problem solved! Bonus-kirppikseltä olen muuten tehnyt paljon muitakin löytöjä, muun muassa kivat Eccon avokkaat eurolla.


Värikkään hihattoman mekon (3e ?) löysi siskoni, kun olimme käymässä ensimmäistä kertaa Kampin kirpputorilla (Runeberginkatu 8). Kirppari oli mukavan tilava, ei ollenkaan ahdistava, mutta tuolla kertaa tyhjiä pöytiä oli aika paljon. Emme kuitenkaan poistuneet tyhjin käsin!

Vaalea neule (4e) taas löytyi uudelta Kaboom!-kirpputorilta (Albertinkatu 46). Se vaikutti lähes käyttämättömältä ja onkin ollut ahkerassa käytössä ostamisesta lähtien - erittäin hyvä löytö siis! Kaboom!-kirpputori sen sijaan oli hyvin ahdistava kokemus - aivan liian ahtaat käytävät ja täyteen tungetut rekit. Plussaa tosin siitä, että tiistaista perjantaihin kirppis on iltakahdeksaan asti auki.Soma pilkkumekko (6e) löytyi FB-kirpputorilta. Olen viime aikoina käyttänyt ahkerasti oman kaupunginosani FB-kirpputoria, sillä vaatteita saa usein sovittaa ennen ostopäätöstä. Olen myös myynyt menestyksekkäästi omia romppeitani pois. Oman kaupunginosani kirpputorilla myös lahjoitetaan ilmaiseksi tavaraa ja homma toimii muutenkin todella mallikkaasti. Kun pyöräilen sovittamaan vaatetta, saan liikuntaa, raitista ilmaa ja tutustun paremmin kaupunginosaani. Lisäksi kierrätän ja saan uusia vaatteita edukkaasti - todellinen win/win-tilanne siis! Olen aiemmin käyttänyt muitakin FB-kirppiksiä, mutta totesin että lähialueen kirpputoriryhmät ovat parempi vaihtoehto helpon toimituksen vuoksi.

Sellaisia löytöjä! Jos teillä on vinkata hyviä itsepalvelu- tai muita kirppiksiä Helsingissä niin kertokaa toki, koska Valtterin jättämä tyhjiö ei kyllä vielä ole mitenkään täytetty! Onneksi kesällä pääsee Hietsun kirpparille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...