Sivut

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Viikon väriterapia 66: Kesäisiä sävyjä ja geometrisia kuvioita
Alkaneen kesän kunniaksi halusin lakata kynnet sävyillä, jotka itse koen kovin kesäisiksi: persikalla ja vaaleansinisellä. Jotain mielenkiintoa kynsiin lisätäkseni tein lakkaukset geometrisillä kuvioilla käyttäen hyödyksi washi-teippiä. Operaatiota helpotti huomattavasti vähän aikaa sitten hankkimani HK Girl -päällyslakka!


Omasta mielestäni lakkaukset olivat oikein onnistuneet. Lisäksi poikaystäväni jopa kommentoi, että pitää kovasti tuosta sinisen sävystä!


Käytetyt lakat:
- Essien Resort Fling (860)
- Mavalan Blue Mint (181)

Saapa nähdä, ehdinkö hieman enemmän blogin äärelle nyt kesän aikana. Kevät on ollut äärimmäisen kiireinen töiden, väitöskirjan, apurahahakujen ja konferenssiesitelmien kanssa, joten elättelen toivoa, että kesä olisi vähän leppoisempi. Minua harmittaa, että blogiharrastukseni on jäänyt niin kovin vähäiselle huomiolle jatko-opintojen aloittamisen jälkeen! Onkohan siellä vielä muita lukijoita äidin ja siskon lisäksi...?

Leppoisaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Täällä ollaan! :D Ymmärrän paremmin kuin hyvin tuon kiireen. Eipä minunkaan blogini kovin aktiivisesti ole tämän vuoden puolella päivittynyt. Nyt olen yrittänyt tehdä jonkinmoisen ryhtiliikkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Kiva kun kommentoit Krisse :) Rupesin postauksen julkaistuani miettimään, että en ole varmaankaan ainoa, jolla on epäaktiivinen blogikausi menossa. Enkä mä ainakaan ole poistanut sinun tai muiden vähän harvemmin päivittävien blogeja lukuluettelostani - kun huomaa, että vähän harvemmin päivittyvässä blogissa on uusi postaus, niin se onkin sitten oikein kiva yllätys! :)

   Poista
 2. Täällä ollaan, kiva kun ehdit välillä kirjoitella! Kynnet näyttää tosi kivalta, itsekin voisin kokeilla tuollaisia. Minultakin löytyisi mintunvärinen lakka, olisikohan se liian räyhäkkä jos sen yhdistäisi pinkin kanssa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit Mari - hauska kuulla, että olet edelleen lukijoiden joukoissa! :)

   Ei missään nimessä ole liian räyhäkkä! Minttu ja pinkki kuulostaa erittäin hyvältä kombolta :) Aika usein olen itse lopulta sitä mieltä, että kynnet onkin toivottua räväkämmät, mutta luulen että se johtuu siitä, että niitä tulee tuijotettua niin paljon lakkausprosessissa. Välillä kyllä mietin yliopiston tilaisuuksissa, että olisikohan ehkä pitänyt vähän hillitä itseään lakkahommissa... :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...