Sivut

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Mökkiloma

Olipa ihanaa taas päästä mökille pitkästä aikaa. Tällä kertaa sain nauttia mökillä olemisesta ruhtinaallisen viikon ajan, koska tänä vuonna minulla oli melkein oikea kesäloma. Monena viime vuonna on täytynyt tehdä ties mitä järjestelyjä töiden kanssa, jotta olen saanut kolme tai neljä päivää vapaaksi mökkireissua varten. Näin ollen tuntuu luksukselta, että sain viettää siellä kokonaisen viikon ja vieläkin loma jatkuu! Säät eivät olleet erityisen ihanteelliset, vaikkakin jos asiasta etsii positiivisia puolia, niin ainakin säästyin kasvimaiden kastelulta. Onneksi sain kuitenkin muutaman auringoisen iltapäivän laiturilla - se kun on ehdottomasti lempipaikkani mökillä (mikä myös näkyy ottamissani valokuvissa).

Kuten aina, otin mökillä kuvia itselleni tärkeistä tunnelmista ja hetkistä. Kuvat toistavat samaa kaavaa vuodesta toiseen, mutta toisaalta niin myös mökkielämä itse. Aina valo on kuitenkin hieman erilainen, auringonlasku hieman eri lailla sävytetty ja itselleni kuvista mieleen tulevat assosiaatiot ovat selvästi erilaisia riippuen kuvausvuodesta. Tämän perustelun jälkeen viitsin julkaista seuraavat kuvat.
 Viimeiset neljä kuvaa otin viimeisenä iltana. Taivas oli ollut pilvinen monena iltana, enkä ollut saanut ihailla auringonlaskuja laiturilta käsin, mutta viimeisenä iltana taivas kirkastui sateen jälkeen ja sain yhden täydellisen tyynen, vaaleanpunaisen auringonlaskuillan.

6 kommenttia:

 1. Ah, mitä kuvia! Kakkonen ja kolmonen lemppareita, mutta etenkin tokavika on ihan mieletön!!

  <3 äiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äiti! Arvasinkin että tykkäisit :D

   Poista
 2. Wäääää mä itken verta kirjastolla kun mä katson näitä kuvia. Näyttää niin ihanalta!

  <3 sisko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi :D Ihanaa kyllä oli! Tosin kuvat on otettu harvinaisina aurinkoisina hetkinä ;)

   Poista
 3. Oih, ihan täydellisen näköinen mökkiloma! Ja tuo piirakka näyttää herkulliselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökillä on aina niin kivaa :) Piirakka on tehty tällä ohjeella: http://lookingforclementines.blogspot.fi/2015/06/superhelppo-vanilja-raparperipiirakka.html
   Tosi hyvä ja helppo resepti!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...