Sivut

perjantai 13. marraskuuta 2015

Viikon väriterapia 68: Inspiraation pilkahduksia

Hei ja hyvää marraskuuta!

Tämä syksy on ollut sään suhteen upein naismuistiin - olen paikasta toiseen viipottaessa nauttinut mitä ihmeellisimmistä valoilmiöistä, taivaankannen värivaihteluista ja kuivista lehtikasoista. Vasta viime päivinä sää on muuttunut tyypilliseksi marraskuun tihkuksi ja viimaksi.

Kuten postauksen otsikko vihjaa, olen kaiken tämän järkyttävän kiireen keskellä kokenut muutamia inspiraation pilkahduksia väriterapian muodossa. Näitä ovat olleet:K-raudasta löytynyt väriterapiaseinä. Olin äidin mukana ostamassa tylsää valkoista maalia, kun huomasin ihanan värikkään seinän, jolle oli ripoteltu maalien värikartta. Värilappuja sai tietysti ottaa mukaansa, joten nappasin sillä hetkellä minua inspiroineet värit. Niiden nimet olivat Mosaiikki, Karamelli, Päiväntasaaja, Päiväuni, Chablis ja Tiffany. Nimetkin kyllä inspiroivat minua - unelmissani nukun päiväntasaajalla päiväunia ja nautin chablista. Kerrassaan piristävä seinä!


Kusmi -teepurkit (ja teen juominen). Olen viime aikoina ruvennut taas litkimään teetä mitä enemmissä määrin. Olen myös pannut elämän risaiseksi ja lorauttanut mukaan hunajaa! Tätä en ole tehnyt vuosiin "koska hunajassa on ylimääräisiä kaloreita". No, en varsinaisesti ole kalorien puutteessa, mutta juuri nyt pieni luksus ja extramakeus voittaa yleisen periaatteeni. Nuo Kusmi -teepurkit ovat ihanan värikkäitä ja söpöjä, lisäksi hyvin riittoisia! Ostin nuo muistaakseni 1,5 vuotta sitten Bretagnen reissulta eikä yksikään purkki ole vielä loppunut (vaikka yhdestä mausta en niin pidäkään). Setti maksoi muistaakseni 12 euroa, Stockalla hinta on tupla.


Pehmeät ja värikkäät asiat, kuten villasukat ja olohuoneen villapeitto. Iltaisin on mukavaa kääriytyä oranssiin villapeittoon ja imeä siitä lämpöä ja väriä telkkaria katsoessa. Myös siskolta perimäni pilkulliset pyjamahousut ovat ilahduttaneet.Taivaan värishow! Tässä kuvat yhdeltä alkuillalta. Olin bussissa menossa töistä kotiin, kun huomasin, että taivaalla tapahtuu jotakin. Kävin kotona vain vaihtamassa vaatteet ja nappaamassa kameran ja juoksin rannalle. Voin kertoa, etten ollut ainoa, joka siellä heilui kamera kädessä. Näitä värejä ja tunnelmia kun saisin siirrettyä akvarellitöihinikin - akvarellikurssi tosin on jäänyt tänä syksynä hävettävän usein väliin työkiireiden takia.


No ne lehdet. Yllä oleva näky on jo mennyttä, mutta kuvaa katsoessani kuulen lehtien rapinan ja muistan, miten aurinko sai keltaiset lehdet (ja takkini) loistamaan.

***

Kaikesta kiireestä, väsymyksestä ja yleisestä kamaluudesta huolimatta tässä syksyssä on ollut jotain loistokasta, kiitos luontoäidin. <3

Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Ihania inspiskuvia, ja voi miten kiva tuo sun keltainen takki onkaan! Toivottavasti sun kiireet hellittää ja ehdit nauttia loppuvuodesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mari :) Kaikeksi onneksi minulla on joulukuussa tiedossa matka, joka pakostakin vie minut pois kiireiden ääreltä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...