Sivut

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Brunssilla: Hello Darling


Vietin muutama viikko sitten shoppailu- ja brunssilauantaita Helsingissä käymässä olleen kaverini kanssa. Kaverini on foodie ja lisäksi kasvissyöjä, joten brunssipaikka piti valita huolella. Onneksi muistin blogeissa pyörineen Hello Darlingin, joka sijaitsee Isolla Roballa. Hello Darlingista saa "all day breakfast"-annoksia, herkullisen kuuloisia salaatteja ja muitakin annoksia. Pöytäpaikka kannattaa varata, koska paikka on todella kompakti.

Brunssilautaset maksavat noin parikymppiä. Me molemmat valitsimme Poached Eggs -annoksen chiasiemenvanukkaalla ja tempehillä.


Alkuun tosiaan tarjoiltiin chiasiemenvanukas, jossa oli ainakin banaania, kookosta ja kardemummaa. Itse en valitettavasti annokseen ilahtunut, sillä en erityisesti pidä kookoksesta ja kardemummaa oli reilusti. Lisäksi vanukas oli puoliksi kova klöntti, nähtävästi siemenet eivät olleet lionneet kunnolla tai jotakin...


Ateriaan kuuluneet pikku juomat onneksi maistuivat mainiolta. Mehussa oli muistaakseni porkkanaa ja appelsiinia ja smoothiessa ainakin luumua, kookosvettä... ja jotakin. Molemmat olivat tosi hyviä!


Itse päälautanen oli todella suuri annos kaikenlaista hyvää! Annoksessa oli salaattia, avokadoa, salsaa, jonkin sortin papumössöä paistettujen perunoiden kera (hash browns), paahtoleipää uppomunilla ja tempehillä sekä vesimelonia (kaverini ei pidä vesimelonista - aivan käsittämätöntä - joten sain hänenkin palansa). Maut olivat itselleni jollain lailla eksoottisia - en itse tekisi mitään tällaista kotona. Maistoi myös ekaa kertaa ikinä tempehiä. Jollain lailla annos oli todella sekava kokonaisuus, toisaalta kuitenkin mietitty. Oli vähän epäselvää, miten tai minkä kanssa salsa esimerkiksi olisi pitänyt syödä. Leipä oli automaattisesti gluteenitonta, joten sen koostumus oli hieman erilainen, kuin mihin olen tottunut. Kaikki kuitenkin maistui hyvältä. Annoksen syötyäni meinasin haljeta! Myös kaverini tykkäsi kovasti lautasesta.

Summaus: jos haluat syödä erilaisen brunssin ilman iänikuisia croisantteja ja pekonia ja satut vielä olemaan kasvissyöjä, suosittelen Hello Darlingia! Jos sen sijaan etsit perinteistä brunssia, tämä ei ole sinun juttusi. Itse haluaisin ehdottomasti myös maistaa Hello Darlingin salaatteja.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...